Kampoto raudonieji pipirai sujungia aštrumą ir švelnų pikantišką aromatą su medaus ir vaisių natomis. Sumalkite juos ant mėsos, desertų, alkoholio, tai suteiks intensyvumo patiekalui. Sudedamosios dalys: raudonieji pipirai grūdeliais. Kilmės šalis: Kambodža.
Kampoto pipirai su Fleur de Sel druska yra šviežiai sūdyti ir fermentuoti pipirai tame pačiame regione išgaunamos Kampot Fleur de Sel druskos kristaluose.
Šviežiai sūdyti Kampoto pipirai grūdeliais - tai žalieji pipirai jūros druskos sūryme. Žaliųjų pipirų skonis - gaivus ir aštrus, ne toks intensyvus, kaip juodųjų pipirų, pasižymintis ilgai išliekančiu žolelių poskoniu. Šie pipirai turi gaivų, žolę primenantį aromatą.
Skirtas įvairiausiems kepsniams ir mėsainiams. Galima naudoti iš karto kaip sausą marinatą arba gardinti skystus marinatus, griliaus aliejų ir padažus. Grynasis kiekis: 70 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Universalus mišinys visų rūšių mėsai ir daržovėms, gali būti naudojamas kaip troškinių ir padažų pagardas. Viduržemio jūros regiono skonių klasika. Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Klasikinis meksikietiškas mišinys, tinkantis įvairiems kepsniams, maltai jautienai (ypač pravers gaminant "Čili con carne), gvakamolę padažui ir pan. Grynasis kiekis: 70 g. Kilmės šalis: Ispanija.