Nelupti vyšniniai pomidorai Piennolo del Vesuvio, konservuoti tradiciniu būdu, vadinamu "Pacchetelle". Sunokę pomidoriukai perpjaunami pusiau, sudedami į stiklinį indą ir pasterizuojami. Visiškai natūralus produktas. Grynasis kiekis: 970 g. Kilmės šalis: Italija. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 2-3 dienas.
Nelupti geltoni vyšniniai pomidorai iš Kampanijos (Italija), konservuoti tradiciniu būdu, vadinamu "Pacchetelle". Sunokę pomidoriukai perpjaunami pusiau, sudedami į stiklinį indą ir pasterizuojami. Visiškai natūralus produktas. Grynasis kiekis: 970 g. Kilmės šalis: Italija. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 2-3 dienas.
Keptos marinuotos paprikos (Pimientos del piquillo).Grynasis kiekis: 290 g, sausasis svoris: 225 g. Kilmės šalis: Ispanija. Atidarius laikyti šaldytuve.
Turtingo skonio ir kvapnūs kaparėliai yra būtinas ingredientas daugybei sicilietiškų patiekalų. Aukščiausios kokybės kaparėliai jūros druskoje. Prieš naudojant pašalinti druskos perteklių (galima pamirkyti vandenyje). Grynasis kiekis: 150g. Kilmės šalis: Italija, Sicilija.