„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 65 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 65 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 130 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 90 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
D'Artanjanas tikrai pasirinktų šį paštetą. Pagamintas iš kilmingos elnienos su lengvu armanjako poskoniu. „Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 90 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
D'Artanjanas tikrai pasirinktų šį paštetą. Pagamintas iš kilmingos elnienos su lengvu armanjako poskoniu. „Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 130 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 90 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Foie gras de canard entier – nesmulkintos ančių kepenėlės; yra išvalytos, brandintos, sterilizuotos kaitinant savuose riebaluose be priedų, jų tekstūra tvirta ir tanki. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragaukite su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas,...