Tradicinis Velykinis pyragas Colomba Classica (su apelsinų cukatais). Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone. Supakuotas į šventinį popierių, perrištas kaspinu. Grynasis kiekis: 900 g. Kilmės šalis: Italija
Velykinis pyragas Colomba su uogomis (juodieji ir raudonieji serbentai, braškės, gervuogės, mėlynės) ir razinomis. Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone. Supakuotas į šventinį popierių, perrištas kaspinu. Grynasis...
Velykinis pyragas Colomba su vyšniomis ir šokolado gabaliukais. Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone. Supakuotas į šventinį popierių, perrištas kaspinu. Grynasis kiekis: 900g. Kilmės šalis:Italija