Juodųjų trumų padažas Salsa al Tartufo Nero. Užkandžiams, pagrindiniams ir makaronų patiekalams. Grynasis kiekis: 90 g Kilmės šalis: Italija Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Trumų padažas be kvapiklių Salsa Naturale al Tartufo.Užkandžiams, pagrindiniams ir makaronų patiekalams. Grynasis kiekis: 90 g Kilmės šalis: Italija Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Sviestas su baltaisiais trumais. Idealiai tinka makaronų patiekalams, mėsos kepsniams gardinti. Grynasis kiekis: 75 g Kilmės šalis: Italija Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Sviestas su juodaisiais trumais. Idealiai tinka makaronų patiekalams, mėsos kepsniams gardinti. Grynasis kiekis: 75 g Kilmės šalis: Italija Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Parmigiano Reggiano ir baltųjų trumų kremas 90 g (Crema con Parmigiano Reggiano e Tartufo Bianco). Užkandžiams, pagrindiniams ir makaronų patiekalams. Grynasis kiekis: 90 g Kilmės šalis: Italija Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Pecorino Romano ir juodųjų trumų kremas 90 g (Crema al Pecorino Romano DOP e Tartufo nero).Užkandžiams, pagrindiniams ir makaronų patiekalams.Grynasis kiekis: 90 gKilmės šalis: ItalijaAtidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Tradicinis sicilietiškas pomidorų padažas su keptais baklažanais. Pašildykite kelias minutes ir pateikite su makaronais (idealiai tinka paccheri), apšlakstykite tyru alyvuogių aliejumi, galima užtarkuoti sūdytos rikotos ar kito sūrio. Grynasis kiekis: 290g. Kilmės šalis: Italija, Sicilija.
Tradicinis sicilietiškas pomidorų padažas, paruoštas naudojant aukščiausios kokybės produktus: pomidorai, Viduržemio jūros ančiuviai ir laukiniai pankoliai. Pašildykite kelias minutes, pateikite su makaronais (spaghetti), apibarstykite smulkintais šviežiais pankoliais ir skrudintais migdolais. Grynasis kiekis: 290g. Kilmės šalis: Italija, Sicilija.
Pomidorų padažas, paruoštas su dešrelėmis iš juodosios kiaulės mėsos. Pašildykite kelias minutes, pateikite su makaronais (macaroni, paccheri, busiate, tagliatelle ar kitais), apšlakstykite tyru alyvuogių aliejumi. Grynasis kiekis: 290g. Kilmės šalis: Italija, Sicilija.