Baltas balzaminio acto pagardas gaminamas iš koncentruotos baltų vynuogių misos ir vyno acto. Tai jaunas produktas, trumpai brandintas medinėse statinėse, kad subalansuoti spalvą ir skonį.
Nealkoholinis balzaminio acto pagardas GIN TONIC - inovatyvus produktas, kurį galite naudoti labai kūrybiškai ir praturtinti savo patiekalus įdomiais skoniais.
Nealkoholinis balzaminio acto pagardas LIMONCELLO - itin universalus produktas, kuris suteiks įdomaus skonio bet kokiam patiekalui. Šis nedidelis buteliukas leis labai kūrybiškai gaminti maistą.
100% natūralus balzaminis užpilas, pagamintas be konservantų ar kvapiųjų medžiagų. Baltas balzaminis actas, praturtintas citrinų sultimis, kurios suteikia gaivaus vasariško skonio.
100% natūralus balzaminis užpilas, pagamintas be konservantų ar kvapiųjų medžiagų. Tirštas, tamsiai violetinės spalvos balzaminis actas, praturtintas figų sultimis.
Ypatingai tirštas Modenos balzaminis actas, pažymėtas saugomos kilmės vietos nuorodos ženklu. Sodraus, subalansuoto skonio actas brandintas ąžuolo statinėse apie 10 metų. QUERCIA ORO actas tinka gardinti įvairiausius patiekalus: sūrius ir mėsos patiekalus, užkandžius ir vaisius, daržoves ar net desertus.
Rausvas balzaminio acto pagardas gaminamas iš koncentruotos baltų vynuogių misos, vyno acto ir nedidelio kiekio tamsių vynuogių misos, kuri suteikia harmoningą kvapą ir elegantišką rausvą spalvą.
Tradicinis Modenos balzaminis actas (Aceto Balsamico Tradizionale di Modena) – balzaminių actų karalius, vienas brangiausių produktų, italų kulinarinis pasididžiavimas, kuriam padaryti reikia nuo 12 iki 25 metų. Produktas, kurio gamybą, kokybę, išpilstymą ir net pardavimą griežtai kontroliuoja tradicinio balzaminio acto gamintojų konsorciumas. Grynasis...