Balzaminis actas gaminamas iš vynuogių sunokusių slėniuose tarp Panaro ir Secchia upių. Sodraus, subalansuoto skonio actas brandinamas ąžuolo ir vyšnių statinėse apie 10 metų. Vigna Oro actas pagardins įvairiausius patiekalus: sūrius ir mėsos patiekalus, užkandžius ir vaisius, daržoves ar net desertus.
Balzaminiai kremai - dirbtinai sutirštinti balzaminiai actai. Iš pradžių balzaminis actas nugarinamas, tuomet įmaišoma tirštos vynuogių misos (nugarintų vynuogių sulčių), papildomai tirštinama krakmolu. Balzaminiai kremai yra žymiai tirštesni ir saldesni nei actai. Balzaminis kremas su trumais tinka gardinti rizotus, sriubas, sūrius, omletus. Grynasis...
Baltas balzaminis actas gaminams iš labai saldžių Trebbiano veislės vynuogių, dar įmaišoma aukštos kokybės baltojo vyno acto. Labai malonaus skonio, šviežias, subalansuotas, su vaisių ir gėlių aromatais - itin universalus pagardas.
Balto vyno actas, pagamintas iš rinktinių baltų vynuogių. Sudedamosios dalys: actas, antioksidantas E224 (SULFITAI). Grynasis kiekis: 500 ml. Kilmės šalis: Italija. Rūgštingumas 6%.