Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.
Nauja prekė
Baklažanų užkandėlė Caponata yra patiekalas, kuris, visų pirma, asocijuojasi su Sicilija. Tai neatsiejama kulinarinio paveldo dalis. Saloje yra daug receptų, Frantoi Cutrera siūlo savo variantą.
Puikiai tinka kaip užkandis arba kaip garnyras prie žuvies ar mėsos. Rekomenduojama pateikti ant šviežiai skrudintos duonos.
Grynasis kiekis: 190g. Kilmės šalis: Italija, Sicilija.
Sudedamosios dalys: baklažanai 52%, pomidorų padažas 26%, morkos, žalios alyvuogės, kaparėliai, SALIERAI, svogūnai, cukranendrių cukrus, actas, ypač tyras alyvuogių aliejus Frantoi Cutrera, druska, bazilikai, raudonėliai.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 5 d.
Maistinė vertė 100 ml. Energetinė vertė: 462 kJ/110 Kcal. Riebalai: 9 g, sotieji riebalai: 1,5 g. Angliavandeniai: 5,5 g, cukrai: 5,3 g. Skaidulos: 1,2 g. Baltymai: 1,7 g. Druska: 0,9 g.