Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.
Nauja prekė
Tradicinis sicilietiškas receptas: smulkintos pistacijos, migdolai, „Cosacavaddu“ sūris, aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, prieskoniai. Subtilaus skonio, aromatingas pesto.
Puikiai tinka kaip užkandis ant bruschetta, gardinti pirmuosius patiekalus, mėsą (pvz. keptą kiaulienos nugarinę). Pesto rekomenduojama praskiesti ir pašildyti.
Grynasis kiekis: 190g. Kilmės šalis: Italija, Sicilija.
Sudedamosios dalys: PISTACIJOS 30%, MIGDOLAI 30%, ypač tyras alyvuogių aliejus Frantoi Cutrera, SŪRIS Cosacavaddu, cukrus, druska, juodi pipirai, muskato riešutas.
Rūgštis: citrinos rūgštis. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 5 d.
Maistinė vertė 100 ml. Energetinė vertė: 2628 kJ/632 Kcal. Riebalai: 62,8 g, sotieji riebalai: 8,4 g. Angliavandeniai: 8,7 g, cukrai: 5,7 g. Skaidulos: 5,3 g. Baltymai: 13,3 g. Druska: 0,7 g.