Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.
Nauja prekė
Švelnaus ir subtilaus skonio antienos užtepėlė nepaliks abejingų. Pagaminta iš anties kepenėlių pagal tradicinį receptą.
Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su baltu vynu.
Grynasis kiekis: 110 g.
Kilmės šalis: Ispanija.
Gourmet Cazorla – įmonė, įsikūrusi Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko, gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Sudedamosios dalys: ančių kepenėlės 60%, vanduo, saulėgrąžų aliejus, dehidratuostos bulvės, brendis, ryžių miltai, skaidulos, ypač tyras alyvuogių aliejus 1%, emulsiklis E472C, stabilizatoriai (karageninas ir ksantano guma, cukrus, kvapiosios medžiagos, prieskoniai, konservantai (natrio acetatas ir natrio nitritas).