Manchego DOP 200 g

200 g

Nauja prekė

Prekė pristatoma tik VILNIAUS mieste!!

Pasterizuoto avies pieno sūris.

Grynasis kiekis: 200 g.

Pjaunamas iš sūrio galvos, todėl galima svorio paklaida. 

Laikyti šaldytuve: +2C - +6C.

Tinka vartoti: 6-7 dienas.

Kilmės šalis: Ispanija.

Daugiau duomenų

5,30 €

- +

 
Daugiau informacijos

Manchego - sūris, gaminamas La Mancha regione (Ispanija) ir tik iš Manchega veislės avių pieno. Manchega avys ištisus metus ganosi ganyklose ir minta vietos augalais, jos geriausiai prisitaikė prie vietos klimatinių sąlygų, kurios yra labai atšiaurios: vasaros labai karštos, o žiemos labai šaltos. Dienos temperatūrų skirtumas gali siekti 20 C, o metinis temperatūrų skirtumas - 50 C. Kritulių iškrenta labai mažai, todėl vietovė yra viena sausringiausių Ispanijoje.

Sūrius, žymimus kilmės vietos nuoroda Queso Manchego, gaminti ir pardavinėti gali tik registruotos sūrinės ir įmonės. Kiekviena Manchego sūrio galva presavimo ir formavimo metu vienoje pusėje paženklinama numeruota kazeino etikete su serijos numeriu.

Manchego sūris - slėgtas, kietos plutos ir standaus minkštimo, nuo baltos iki gelsvai dramblio kaulo spalvos, malonaus kvapo, išraiškingo skonio.

Sūris brandintas 3 mėn.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Neseniai peržiūrėtos

Meniu