Les Fruitessence džemai gaminami iš pilnai prinokusių vaisių ir uogų. Džemai pasaldinti obuolių sultimis, o ne cukrumi. Vaisių kiekis – 65%. Verdami vakuume, todėl kvapas ir spalva nepasikeičia. Šie džemai yra be sacharozės, todėl vaisių ir uogų skonius jusite daug stipriau. Šiuos džemus skanu valgyti užtepus ant riekės duonos, su jogurtu, sūriu ar...
Mangų čatnis (mangai, cukranendrių cukrus, actas, druska, pipirai) puikiai dera su įvairiais sūriais, paštetais, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras). Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Saldžiarūgščiai cidonijų vaisiai, pagardinti čiobreliais ir rozmarinais, sušvelnina stiprų sūroką mėlynojo pelėsio sūrio skonį, sukurdami naują skonių derinį. Tinka su Roquefort, kitais mėlynojo pelėsio sūriais, taip pat su pusiau brandintais ožkos sūriais. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Mėlynės puikiai tinka prie karvės pieno kietųjų sūrių, tokių kaip Comté, Beaufort ar Tomme de Savoie, Gruyère, o 5-ių pipirų mišinys suteikia lengvai aštrų skonį, kuris papildo sūrio ir mėlynių derinį. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Vyšnių pagardas tinka su avies pieno sūriais. Vyšnių uogų ir avies pieno sūrių derinimo tradicija atsirado Baskų krašte. Juodųjų vyšnių saldumas puikiai tinka su Pirėnų kalnuose padarytais ar kitais brandintais avies pieno sūriais. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Liofilizuoti mangai su ananasais iš Kosta Rikos. Unikalus džemas, kuriame yra sumažintas cukraus kiekis, o vaisių net 84,1%. Grynasis kiekis: 260 g. Kilmės šalis: Vengrija.
Egzotiškas ananasas puikiai dera su Bordo konditerijos gaminiu – Canele. Žemoje temperatūroje ruošiamas džemas maksimaliai išsaugo produktų tekstūrą, spalvą ir skonį. Grynasis kiekis: 260 g. Kilmės šalis: Prancūzija