Figų čatnis (figos, cukrus, actas, druska, karis, pipirai) gali būti vartojamas kaip priedas su karštais ar šaltais mėsos, žuvies patiekalais, kaip padažas salotoms ar daržovėms, puikus pagardas prie ančių arba žąsų kepenėlių (foie gras) ar sūrių, kaip įdaras kepant paukštieną ar pyragą, kaip užtepas ant duonelės, krekerių ar grissini lazdelių. Grynasis...
Svogūnų čatnis (svogūnai, cukranendrių cukrus, baltas vynas, druska, pipirai) puikiai tiks su balta mėsa, ožkos pieno sūriais, paštetais. Grynasis kiekis: 220 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Mangų čatnis (mangai, cukranendrių cukrus, actas, druska, pipirai) puikiai dera su įvairiais sūriais, paštetais, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras). Grynasis kiekis: 220 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Les Fruitessence džemai gaminami iš pilnai prinokusių vaisių ir uogų. Džemai pasaldinti obuolių sultimis, o ne cukrumi. Vaisių kiekis – 65%. Verdami vakuume, todėl kvapas ir spalva nepasikeičia. Šie džemai yra be sacharozės, todėl vaisių ir uogų skonius jusite daug stipriau. Šiuos džemus skanu valgyti užtepus ant riekės duonos, su jogurtu, sūriu ar...