Garstyčios su migdolais -aukščiausios kokybės garstyčių ir migdolų derinys – stipraus skonio ir turtingos tekstūros. Puikiai tiks su griliuota ar kepta mėsa, nepamainomas ingredientas salotų padažams.
Grynasis kiekis: 120 g.
Kilmės šalis: Portugalija.
Pomidorų pagardas su pipirais – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Naudokite padažams arba tepkite tiesiai ant keptos mėsos. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.
Grynasis kiekis: 125 g.
Kilmės šalis: Portugalija.
Figų čatnis (figos, cukrus, actas, druska, karis, pipirai) gali būti vartojamas kaip priedas su karštais ar šaltais mėsos, žuvies patiekalais, kaip padažas salotoms ar daržovėms, puikus pagardas prie ančių arba žąsų kepenėlių (foie gras) ar sūrių, kaip įdaras kepant paukštieną ar pyragą, kaip užtepas ant duonelės, krekerių ar grissini lazdelių.
Grynasis...
Svogūnų čatnis (svogūnai, cukranendrių cukrus, baltas vynas, druska, pipirai) puikiai tiks su balta mėsa, ožkos pieno sūriais, paštetais.
Grynasis kiekis: 220 g.
Kilmės šalis: Prancūzija.
Mangų čatnis (mangai, cukranendrių cukrus, actas, druska, pipirai) puikiai dera su įvairiais sūriais, paštetais, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras).
Grynasis kiekis: 220 g.
Kilmės šalis: Prancūzija.
Kartieji apelsinai - nuostabaus aromato vaisiai. Švieži nevalgomi, tačiau iš jų daromi džemai yra nepakartojamo skonio.
Grynasis kiekis: 250 g.
Kilmės šalis: Prancūzija.