Figų čatnis (figos, cukrus, vynao actas, druska, karis, pipirai) gali būti vartojamas kaip priedas su karštais ar šaltais mėsos, žuvies patiekalais, kaip padažas salotoms ar daržovėms, puikus pagardas prie ančių arba žąsų kepenėlių (foie gras) ar sūrių, kaip įdaras kepant paukštieną ar pyragą, kaip užtepas ant duonelės, krekerių ar grissini lazdelių.
Svogūnų čatnis (svogūnai, cukranendrių cukrus, baltas vynas, druska, pipirai) puikiai tiks su balta mėsa, ožkos pieno sūriais, paštetais. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Džemas paruoštas iš kruopščiai atrinktų violetinių figų ir koncentruotų vaisių sulčių, be pridėtinio cukraus. Mažiau kaloringas ir saldus nei tradiciniai džemai, yra išskirtinai skanus ir lengvas. Puikiai tinka mėgautis au skrebučiu, pagardinti jogurtus ir baltuosius sūrius. Grynasis kiekis: 240 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Kartieji apelsinai - nuostabaus aromato vaisiai. Švieži nevalgomi, tačiau iš jų daromi džemai yra nepakartojamo skonio. Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Prancūzija.