Burnoje tirpstantys klasikiniai šokoladiniai triufeliai su pistacijomis. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Burnoje tirpstantys klasikiniai šokoladiniai triufeliai su sūdytos karamelės gabalėliais. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Burnoje tirpstantys klasikiniai šokoladiniai triufeliai su brendžiu Marc de Champagne. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Džiovintos Aženo slyvos (su kauliukais). Didelės, saldžios, sultingos, saulės nubučiuotos, be galo skanios. Grynasis kiekis: 500 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Burnoje tirpstantys šokoladiniai triufeliai su sproginėjančiais cukraus gabaliukais. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Velykinis pyragas Colomba su uogomis (juodieji ir raudonieji serbentai, braškės, gervuogės, mėlynės) ir razinomis. Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone. Supakuotas į šventinį popierių, perrištas kaspinu. Grynasis...
Velykinis pyragas Colomba su pistacijų kremu, padengtas baltu šokoladu. Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone. Elegantiškoje dėžėje su kaspinu. Grynasis kiekis: 800g. Kilmės šalis:Italija