Baltas šokoladas, padengtas liofilizuotomis vyšniomis, karijomis ir pistacijomis iš Brontės.Grynasis kiekis: 110 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Burnoje tirpstantys klasikiniai šokoladiniai triufeliai su pistacijomis. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Burnoje tirpstantys klasikiniai šokoladiniai triufeliai su sūdytos karamelės gabalėliais. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Burnoje tirpstantys klasikiniai šokoladiniai triufeliai su brendžiu Marc de Champagne. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Burnoje tirpstantys šokoladiniai triufeliai su sproginėjančiais cukraus gabaliukais. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Tradicinis Velykinis pyragas Colomba Classica (su apelsinų cukatais). Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone. Supakuotas į šventinį popierių, perrištas kaspinu. Grynasis kiekis: 900 g. Kilmės šalis: Italija
Velykinis pyragas Colomba su uogomis (juodieji ir raudonieji serbentai, braškės, gervuogės, mėlynės) ir razinomis. Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone. Supakuotas į šventinį popierių, perrištas kaspinu. Grynasis...