Rinkinys Gourmandises: ančių kepenėlių ir Bayonne kumpio paštetas (20% foie gras) 65g, ančių kepenėlių ir grybų paštetas (20% foie gras) 65g, antienos paštetas su figomis 90g, antienos paštetas pagal senovinį receptą 90g. Dėžutė su kaspinėliu (13 x 13,5 x 9cm). Kilmės šalis: Prancūzija.
Tradicinis avinžirnių humusas, subtiliai pagardintas sezamo kremu ir sūdytomis citrinomis. Šiek tiek aštroko skonio, kreminės ir tirpstančios tekstūros užtepėlė tikrai patiks Viduržemio jūros regiono skonių mėgėjams. Gardi ir sveika alternatyva, kuri nukels jūsų skonio receptorius į kelionę.
Antienos paštetas su alyvuogėmis – tradicinis Pietų Prancūzijos patiekalas. Autentiškas skonis ir kokybiški ingredientai.„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 65 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Klasikinis šventinis skonių derinys: kalakutiena ir kaštainiai! „Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 90 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Klasikinis šventinis skonių derinys: kalakutiena ir kaštainiai! „Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 130 g. Kilmės šalis: Prancūzija.