Sepijų rašalas išgaunamas iš sepijų rašalinių liaukų, kurias moliuskai naudoja gynybai nuo priešų – paskleisdami didelį rašalo debesį ir suklaidindami grobuonis. Tai natūralūs maistiniai dažai, suteikiantys patiekalams juodą spalvą. Grynasis kiekis: 2 x 4 g. Kilmės šalis: Italija.
Ypač tyras alyvuogių aliejus iš Sicilijos, išspaustas iš Monti Iblei regione surinktų alyvuogių. Alyvuogės renkamos rankomis spalio-lapkričio mėnesiais. Grynasis kiekis: 500 ml. Kilmės šalis: Italija
Elegantiško skonio fazanų užtepėlė, pagardinta trumais. Verta aukščiausio lygio restoranų meniu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Aukščiausios rūšies ispaniški ryžiai Bomba. Sugeria tris kartus daugiau sultinio, nei patys sveria (įprasti ryžiai sugeria 2 kartus daugiau), bet išlieka išlieka birūs, o tai labai svarbu ruošiant paeliją. Grynasis kiekis: 1 kg. Kilmės šalis: Ispanija.
Tradicinis itališkas pyragas Panettone: tiks ir šventiniam stalui, ir kasdienai. Minkštas, purus, pagardintas razinomis ir karamelizuotais apelsinais bei apelsinų žievelėmis. Svoris: 1000 g. Kilmės šalis: Italija.
Džiovintos Aženo slyvos (su kauliukais). Didelės, saldžios, sultingos, saulės nubučiuotos, be galo skanios. Grynasis kiekis: 500 g. Kilmės šalis: Prancūzija.