Sepijų rašalas išgaunamas iš sepijų rašalinių liaukų, kurias moliuskai naudoja gynybai nuo priešų – paskleisdami didelį rašalo debesį ir suklaidindami grobuonis. Tai natūralūs maistiniai dažai, suteikiantys patiekalams juodą spalvą. Grynasis kiekis: 2 x 4 g. Kilmės šalis: Italija.
Ypač tyras alyvuogių aliejus iš Sicilijos, išspaustas iš Monti Iblei regione surinktų alyvuogių. Alyvuogės renkamos rankomis spalio-lapkričio mėnesiais. Grynasis kiekis: 500 ml. Kilmės šalis: Italija
Aukščiausios rūšies ispaniški ryžiai Bomba. Sugeria tris kartus daugiau sultinio, nei patys sveria (įprasti ryžiai sugeria 2 kartus daugiau), bet išlieka išlieka birūs, o tai labai svarbu ruošiant paeliją. Grynasis kiekis: 1 kg. Kilmės šalis: Ispanija.
Elegantiško skonio fazanų užtepėlė, pagardinta trumais. Verta aukščiausio lygio restoranų meniu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Džiovintos Aženo slyvos (su kauliukais). Didelės, saldžios, sultingos, saulės nubučiuotos, be galo skanios. Grynasis kiekis: 500 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Prabangus rankų darbo, minkštos tekstūros ir švelnaus skonio paštetas iš laukinių kurapkų. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Ispaniški ryžiai, skirti paelijai gaminti. Auginami šalia Valensijos, Albufera gamtos draustinyje. Apvalūs, 5,2 mm skersmens, perlų spalvos ryžiai pasižymi išskirtine savybe sugerti visus skonius ir kvapus, todėl ypač tinka tradicinei ispaniškai paelijai ruošti. Gaminant patariama naudoti 1 dalį ryžių ir 3 dalis skysčio. Virimo laikas - 15 min. Grynasis...