Sepijų rašalas išgaunamas iš sepijų rašalinių liaukų, kurias moliuskai naudoja gynybai nuo priešų – paskleisdami didelį rašalo debesį ir suklaidindami grobuonis. Tai natūralūs maistiniai dažai, suteikiantys patiekalams juodą spalvą. Grynasis kiekis: 2 x 4 g. Kilmės šalis: Italija.
Ypač tyras alyvuogių aliejus iš Sicilijos, išspaustas iš Monti Iblei regione surinktų alyvuogių. Alyvuogės renkamos rankomis spalio-lapkričio mėnesiais. Grynasis kiekis: 500 ml. Kilmės šalis: Italija
Elegantiško skonio fazanų užtepėlė, pagardinta trumais. Verta aukščiausio lygio restoranų meniu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Džiovintos Aženo slyvos (su kauliukais). Didelės, saldžios, sultingos, saulės nubučiuotos, be galo skanios. Grynasis kiekis: 500 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Prabangus rankų darbo, minkštos tekstūros ir švelnaus skonio paštetas iš laukinių kurapkų. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.