Figų čatnis (figos, cukrus, actas, druska, karis, pipirai) gali būti vartojamas kaip priedas su karštais ar šaltais mėsos, žuvies patiekalais, kaip padažas salotoms ar daržovėms, puikus pagardas prie ančių arba žąsų kepenėlių (foie gras) ar sūrių, kaip įdaras kepant paukštieną ar pyragą, kaip užtepas ant duonelės, krekerių ar grissini lazdelių. Grynasis...
Svogūnų čatnis (svogūnai, cukranendrių cukrus, baltas vynas, druska, pipirai) puikiai tiks su balta mėsa, ožkos pieno sūriais, paštetais. Grynasis kiekis: 220 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Mangų čatnis (mangai, cukranendrių cukrus, actas, druska, pipirai) puikiai dera su įvairiais sūriais, paštetais, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras). Grynasis kiekis: 220 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Figų čatnis (figos, cukrus, actas, druska, karis, pipirai) gali būti vartojamas kaip priedas su karštais ar šaltais mėsos, žuvies patiekalais, kaip padažas salotoms ar daržovėms, puikus pagardas prie ančių arba žąsų kepenėlių (foie gras) ar sūrių, kaip įdaras kepant paukštieną ar pyragą, kaip užtepas ant duonelės, krekerių ar grissini lazdelių. Grynasis...
Mangų čatnis (mangai, cukranendrių cukrus, actas, druska, pipirai) puikiai dera su įvairiais sūriais, paštetais, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras). Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Čatnis, kuriame dera trešnių saldumas ir Espelette paprikėlių aštrumas. Jis puikiai tiks su balta mėsa, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir sūriais. Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija.