Figų čatnis (figos, cukrus, vynao actas, druska, karis, pipirai) gali būti vartojamas kaip priedas su karštais ar šaltais mėsos, žuvies patiekalais, kaip padažas salotoms ar daržovėms, puikus pagardas prie ančių arba žąsų kepenėlių (foie gras) ar sūrių, kaip įdaras kepant paukštieną ar pyragą, kaip užtepas ant duonelės, krekerių ar grissini lazdelių.
Svogūnų čatnis (svogūnai, cukranendrių cukrus, baltas vynas, druska, pipirai) puikiai tiks su balta mėsa, ožkos pieno sūriais, paštetais. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Svogūnų čatnis (svogūnai, cukranendrių cukrus, baltas vynas, raudono vyno actas, druska, pipirai) puikiai tiks su balta mėsa, ožkos pieno sūriais, paštetais. Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Čatnis, kuriame dera trešnių saldumas ir Espelette paprikėlių aštrumas. Jis puikiai tiks su balta mėsa, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir sūriais. Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Tiesiog tobulai suderinti mangai, ciberžolė, pipirai ir čili pipirai. Puikiai tinka prie mėsos (ypač baltos), indiškiems patiekalams, gali būti naudojamas sumuštinių pertepimui. Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija.