Foie gras de canard entier – nesmulkintos ančių kepenėlės; yra išvalytos, brandintos, sterilizuotos kaitinant savuose riebaluose be priedų, jų tekstūra tvirta ir tanki. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragaukite su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas,...
Foie gras de canard entier – nesmulkintos ančių kepenėlės; yra išvalytos, brandintos, sterilizuotos kaitinant savuose riebaluose be priedų, jų tekstūra tvirta ir tanki. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragaukite su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas,...
Bloc de Foie Gras de Canard - apdorotos smulkintos kepenėlės; paruoštos su vandeniu ir prieskoniais, kepenėlių yra ne mažiau kaip 90 proc. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragauti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas. Grynasis kiekis:...
Bloc de Foie Gras de Canard - apdorotos smulkintos kepenėlės; paruoštos su vandeniu ir prieskoniais, kepenėlių yra ne mažiau kaip 90 proc. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragauti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas. Grynasis kiekis:...
Bloc de Foie Gras de Canard - apdorotos smulkintos kepenėlės; paruoštos su vandeniu ir prieskoniais, kepenėlių yra ne mažiau kaip 90 proc. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragauti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas. Grynasis kiekis:...