Saldžiarūgščiai cidonijų vaisiai, pagardinti čiobreliais ir rozmarinais, sušvelnina stiprų sūroką mėlynojo pelėsio sūrio skonį, sukurdami naują skonių derinį. Tinka su Roquefort, kitais mėlynojo pelėsio sūriais, taip pat su pusiau brandintais ožkos sūriais. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Netikėtas figų vaisių ir medaus derinys puikiai tinka su minkštaisiais ožkų pieno sūriais. Pabandykite ir su mėlynojo pelėsio sūriais. Skonių harmonija nepakartojama. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Mėlynės puikiai tinka prie karvės pieno kietųjų sūrių, tokių kaip Comté, Beaufort ar Tomme de Savoie, Gruyère, o 5-ių pipirų mišinys suteikia lengvai aštrų skonį, kuris papildo sūrio ir mėlynių derinį. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Vyšnių pagardas tinka su avies pieno sūriais. Vyšnių uogų ir avies pieno sūrių derinimo tradicija atsirado Baskų krašte. Juodųjų vyšnių saldumas puikiai tinka su Pirėnų kalnuose padarytais ar kitais brandintais avies pieno sūriais. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Netikėtas obuolių, graikiniš riešutų ir aperityvo derinys puikiai tinka su minkštaisiais karvės pieno sūriais (Brie, Camembert). Pabandykite ir su mėlynojo pelėsio sūriais. Skonių harmonija nepakartojama. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Puikiai subalansuotas pagardas, tinkantis prie įvairių sūrių ir paštetų. Sudedamosios dalys: mangai 54%, cukrus 40%, "Buddha's hand" vaisius 5%, pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis). Grynasis kiekis: 40 g. Kilmės šalis: Ispanija.