Saldžiarūgščiai cidonijų vaisiai, pagardinti čiobreliais ir rozmarinais, sušvelnina stiprų sūroką mėlynojo pelėsio sūrio skonį, sukurdami naują skonių derinį. Tinka su Roquefort, kitais mėlynojo pelėsio sūriais, taip pat su pusiau brandintais ožkos sūriais. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Tikėtina, kad paragavę norėsite šią karamelę valgyti ne šaukšteliu, o dideliu šaukštu. Nieko nuostabaus, juk sunku save kontroliuoti, k ai įsimyli. Šio gėrio paslaptis – 35% šviežiai skrudintų ir susmulkintų lazdyno riešutų Karamelė pasaldinta kokosų cukrumi, joje nėra jokių papildomų augalinių aliejų ar stabilizatorių. Paragaukite paprasto džiaugsmo!
Figų pagardas (figos, cukranendrių cukrus, koncentruotos citrinų sultys) puikus tiks prie ančių arba žąsų kepenėlių (foie gras). Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija
Čatnis, kuriame dera trešnių saldumas ir Espelette paprikėlių aštrumas. Jis puikiai tiks su balta mėsa, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir sūriais. Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija.