Bloc de Foie Gras de Canard - apdorotos smulkintos kepenėlės; paruoštos su vandeniu ir prieskoniais, kepenėlių yra ne mažiau kaip 90 proc. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragauti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas.
Grynasis kiekis:...
Bloc de Foie Gras de Canard - apdorotos smulkintos kepenėlės; paruoštos su vandeniu ir prieskoniais, kepenėlių yra ne mažiau kaip 90 proc. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragauti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas.
Grynasis kiekis:...
Bloc de Foie Gras de Canard - apdorotos smulkintos kepenėlės; paruoštos su vandeniu ir prieskoniais, kepenėlių yra ne mažiau kaip 90 proc. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragauti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas.
Grynasis kiekis:...
Bloc de Foie Gras de Canard - apdorotos smulkintos kepenėlės; paruoštos su vandeniu ir prieskoniais, kepenėlių yra ne mažiau kaip 90 proc. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragauti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas.
Grynasis kiekis:...
Foie gras de canard entier – nesmulkintos ančių kepenėlės; yra išvalytos, brandintos, sterilizuotos kaitinant savuose riebaluose be priedų, jų tekstūra tvirta ir tanki. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragaukite su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas,...
Paštetas kvepiantis rudeniu ir medžiokle.
„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais.
Grynasis kiekis: 65 g.
Kilmės šalis: Prancūzija.
D'Artanjanas tikrai pasirinktų šį paštetą. Pagamintas iš kilmingos elnienos su lengvu armanjako poskoniu.
„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais.
Grynasis kiekis: 65 g.
Kilmės šalis: Prancūzija.
Puiki antienos, Syrah vyno ir figų sąjunga.
„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais.
Grynasis kiekis: 65 g.
Kilmės šalis: Prancūzija.
Paštetas, kuris primins atostogas pietų Prancūzijoje.
„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais.
Grynasis kiekis: 65 g.
Kilmės šalis: Prancūzija.