1 metus specialiose talpose ir nustatytoje temperatūroje brandinti Carnaroli ryžiai. Ryžiai tampa saldesni, išraiškingesnio skonio, išskirdami krakmolą nevirsta koše. Trumpai tariant, jei norite pasigaminti tobulą rizoto, rinkitės brandintus Carnaroli ryžius. Bus PERFECTO! Grynasis svoris: 1 kg. Kilmės šalis: Italija
Aukščiausios rūšies ispaniški ryžiai Bomba. Sugeria tris kartus daugiau sultinio, nei patys sveria (įprasti ryžiai sugeria 2 kartus daugiau), bet išlieka išlieka birūs, o tai labai svarbu ruošiant paelją. Grynasis kiekis: 500 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Ispaniški ryžiai, skirti paelijai gaminti. Auginami šalia Valensijos, Albufera gamtos draustinyje. Apvalūs, 5,2 mm skersmens, perlų spalvos ryžiai pasižymi išskirtine savybe sugerti visus skonius ir kvapus, todėl ypač tinka tradicinei ispaniškai paelijai ruošti. Gaminant patariama naudoti 1 dalį ryžių ir 2 dalis skysčio. Virimo laikas - 15 min. Grynasis...