Il Banda Rossa - 20 metų XVII-XVIII a. statinėse brandintas actas. Šis produktas visuomet buvo Giusti šeimos, seniausio pasaulyje balzaminio acto gamintojo, pasididžiavimas. Išskirtinės kokybės, unikalus, ypatingai sodrus balzaminis actas. Naudojamas išskirtinėmis progomis. Grynasis kiekis: 250 ml. Kilmės šalis: Italija.
Išskirtinės kokybės Modenos balzaminis actas, pagamintas minint Giusti šeimos keturių šimtų metų veiklos jubiliejų. Šiam produktui ypač kruopščiai atrinktos vynuogės, brandintas 15 metų XIX a. statinėse. Pilno skonio su ilgai išliekančiu poskoniu, nepakartojamo aromato actas. Patariama vartoti ant jautienos išpjovos kepsnio, su gabalėliu sūrio...
Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 10 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Idealiai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, o taip pat… gali būti naudojamas tiesiog vienas.
Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 12 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Idealiai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, o taip pat… gali būti naudojamas tiesiog vienas.
Turtingo skonio ir aromato balzaminis actas. Puikiai subalansuotas rūgštumas ir saldumas. Pagamintas iš kruopščiai atrinktų vynuogių, brandintas 8 metus senose statinėse. Tinka salotoms, omletams, ant keptos mėsos ir žuvies. Sudedamosios dalys:
Balzaminis actas “Il profumato” pasižymi tvirtu skoniu ir intensyviu aromatu. Brandintas šešis metus senose statinėse. Puikiai tinka salotoms, ant neapdorotų daržovių, padažams gaminti.
Giusti baltas balzaminis actas gaminams iš labai saldžių Trebbiano veislės vynuogių; įmaišoma aukštos kokybės baltojo vyno acto ir brandinama prancūziško ąžuolo ir uosio medinėse statinėse. Labai malonaus skonio, šviežias, subalansuotas, su vaisių ir gėlių aromatais - itin universalus pagardas.
Nuo XIX a. pradžios balzaminio acto istorija tapo daugelio Modenos šeimų, darančių ir akylai saugančių šio eliksyro gaminimo receptus, istorija. Tuo laikmečiu atsirado tradicija gimus kūdikiui padaryti keletą bačkų balzaminio acto ir brandinti jį tol, kol šis šeimos narys nesusituoks. Giusti šeima tęsia šią tradiciją ir siūlo šį išskirtinės kokybės...
Pagamintas naudojant 10 metų senose statinėse brandintą Giuseppe Giusti balzaminį actą. Sodrus, tirštas, salsvoko skonio. Skanu su salotomis, mėsa, žuvimi, sūriais. Actas supiltas į puikaus dizaino buteliuką, todėl gali būti maža ir subtili dovana. Grynasis kiekis: 50 ml. Kilmės šalis: Italija.