Tradicinis Modenos balzaminis actas (Aceto Balsamico Tradizionale di Modena) – balzaminių actų karalius, vienas brangiausių produktų, italų kulinarinis pasididžiavimas, kuriam padaryti reikia nuo 12 iki 25 metų. Produktas, kurio gamybą, kokybę, išpilstymą ir net pardavimą griežtai kontroliuoja tradicinio balzaminio acto gamintojų konsorciumas. Grynasis...
Tradicinis Modenos balzaminis actas (Aceto Balsamico Tradizionale di Modena) – balzaminių actų karalius, vienas brangiausių produktų, italų kulinarinis pasididžiavimas, kuriam padaryti reikia nuo 12 iki 25 metų. Produktas, kurio gamybą, kokybę, išpilstymą ir net pardavimą griežtai kontroliuoja tradicinio balzaminio acto gamintojų konsorciumas. Grynasis...
Il Banda Rossa - 20 metų XVII-XVIII a. statinėse brandintas actas. Šis produktas visuomet buvo Giusti šeimos, seniausio pasaulyje balzaminio acto gamintojo, pasididžiavimas. Išskirtinės kokybės, unikalus, ypatingai sodrus balzaminis actas. Naudojamas išskirtinėmis progomis. Grynasis kiekis: 250 ml. Kilmės šalis: Italija.
Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 10 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Idealiai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, o taip pat… gali būti naudojamas tiesiog vienas.
Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 12 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Idealiai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, o taip pat… gali būti naudojamas tiesiog vienas.
Balzaminis actas “Il profumato” pasižymi tvirtu skoniu ir intensyviu aromatu. Brandintas šešis metus senose statinėse. Puikiai tinka salotoms, ant neapdorotų daržovių, padažams gaminti.
Giusti baltas balzaminis actas gaminams iš labai saldžių Trebbiano veislės vynuogių; įmaišoma aukštos kokybės baltojo vyno acto ir brandinama prancūziško ąžuolo ir uosio medinėse statinėse. Labai malonaus skonio, šviežias, subalansuotas, su vaisių ir gėlių aromatais - itin universalus pagardas.
Nuo XIX a. pradžios balzaminio acto istorija tapo daugelio Modenos šeimų, darančių ir akylai saugančių šio eliksyro gaminimo receptus, istorija. Tuo laikmečiu atsirado tradicija gimus kūdikiui padaryti keletą bačkų balzaminio acto ir brandinti jį tol, kol šis šeimos narys nesusituoks. Giusti šeima tęsia šią tradiciją ir siūlo šį išskirtinės kokybės...
Pagamintas naudojant 10 metų senose statinėse brandintą Giuseppe Giusti balzaminį actą. Sodrus, tirštas, salsvoko skonio. Skanu su salotomis, mėsa, žuvimi, sūriais. Actas supiltas į puikaus dizaino buteliuką, todėl gali būti maža ir subtili dovana. Grynasis kiekis: 50 ml. Kilmės šalis: Italija.