Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 10 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Idealiai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, o taip pat… gali būti naudojamas tiesiog vienas.
Turtingo skonio ir aromato balzaminis actas. Pukiai subalansuotas rūgštumas ir saldumas. Pagamintas iš kruopščiai atrinktų vynuogių, brandintas 8 metus senose statinėse. Tinka salotoms, omletams, ant keptos mėsos ir žuvies.
Balzaminis actas “Il profumato” pasižymi tvirtu skoniu ir intensyviu aromatu. Brandintas šešis metus senose statinėse. Puikiai tinka salotoms, ant neapdorotų daržovių, padažams gaminti.
Balzaminis actas gaminamas iš vynuogių sunokusių slėniuose tarp Panaro ir Secchia upių. Sodraus, subalansuoto skonio actas brandinamas ąžuolo ir vyšnių statinėse apie 10 metų. Vigna Oro actas pagardins įvairiausius patiekalus: sūrius ir mėsos patiekalus, užkandžius ir vaisius, daržoves ar net desertus.
Balzaminis actas gaminamas iš Emilija-Romanija regione sunokusių vynuogių. Tirštas, subalansuotas ir aksominės tekstūros actas brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Puikiai tinka salotoms ir ypatingiems patiekalams.
Nuo XIX a. pradžios balzaminio acto istorija tapo daugelio Modenos šeimų, darančių ir akylai saugančių šio eliksyro gaminimo receptus, istorija. Tuo laikmečiu atsirado tradicija gimus kūdikiui padaryti keletą bačkų balzaminio acto ir brandinti jį tol, kol šis šeimos narys nesusituoks. Giusti šeima tęsia šią tradiciją ir siūlo išskirtinės kokybės actą iš...
Nuo XIX a. pradžios balzaminio acto istorija tapo daugelio Modenos šeimų, darančių ir akylai saugančių šio eliksyro gaminimo receptus, istorija. Tuo laikmečiu atsirado tradicija gimus kūdikiui padaryti keletą bačkų balzaminio acto ir brandinti jį tol, kol šis šeimos narys nesusituoks. Giusti šeima tęsia šią tradiciją ir siūlo šį išskirtinės kokybės...
Pagamintas naudojant 10 metų senose statinėse brandintą Giuseppe Giusti balzaminį actą. Sodrus, tirštas, salsvoko skonio. Skanu su salotomis, mėsa, žuvimi, sūriais. Actas supiltas į puikaus dizaino buteliuką, todėl gali būti maža ir subtili dovana. Grynasis kiekis: 50 ml. Kilmės šalis: Italija.
Il Banda Rossa - 20 metų XVII-XVIII a. statinėse brandintas actas. Šis produktas visuomet buvo Giusti šeimos, seniausio pasaulyje balzaminio acto gamintojo, pasididžiavimas. Išskirtinės kokybės, unikalus, ypatingai sodrus balzaminis actas. Naudojamas išskirtinėmis progomis. Grynasis kiekis: 250 ml. Kilmės šalis: Italija.