Prabangus rankų darbo, minkštos tekstūros ir švelnaus skonio paštetas iš laukinių kurapkų. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Kreminės tekstūros, intensyvaus ir įtaigaus skonio šernienos paštetas su grybais ir Chereso vynu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Elegantiško skonio fazanų užtepėlė, pagardinta trumais. Verta aukščiausio lygio restoranų meniu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Švelnios elnienos mėsos ir saldaus vyno derinys – tikras skonio perlas. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su baltu vynu ar rausvu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Švelnaus ir subtilaus skonio antienos užtepėlė nepaliks abejingų. Pagaminta iš anties kepenėlių pagal tradicinį receptą. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su baltu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Išskirtinio skonio Iberijos kiaulienos užtepėlė. Netikėtas derinys su Pedro Ximenez vynu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Švelnaus skonio artišokų užtepėlė puikiai tiks sumuštiniams, užkandžiams, padažams. Tepkite ant paskrudintos duonos ar krekerio ir ragaukite. Grynasis kiekis: 180 g. Kilmės šalis: Italija.
Juodųjų alyvuogių užtepėlė – labai populiarus produktas Viduržemio jūros regiono šalių virtuvėje. Pateikiamas kaip užkandis ant skrebučio ar krekerio, tinka sumuštiniams, picoms, makaronų patiekalams. Grynasis kiekis: 180 g. Kilmės šalis: Italija.