Prabangus rankų darbo, minkštos tekstūros ir švelnaus skonio paštetas iš laukinių kurapkų. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Elegantiško skonio fazanų užtepėlė, pagardinta trumais. Verta aukščiausio lygio restoranų meniu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Švelnios elnienos mėsos ir saldaus vyno derinys – tikras skonio perlas. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su baltu vynu ar rausvu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Išskirtinio skonio sūrio ir baravykų užtepėlė. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Paštetas puikiai dera su makaronų patiekalais ar bulvių virtinukais. Ragaukite su baltu, rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Švelnaus ir subtilaus skonio antienos užtepėlė nepaliks abejingų. Pagaminta iš anties kepenėlių pagal tradicinį receptą. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su baltu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Išskirtinio skonio Iberijos kiaulienos užtepėlė. Netikėtas derinys su Pedro Ximenez vynu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Švelnaus skonio artišokų užtepėlė puikiai tiks sumuštiniams, užkandžiams, padažams. Tepkite ant paskrudintos duonos ar krekerio ir ragaukite. Grynasis kiekis: 180 g. Kilmės šalis: Italija.
Juodųjų alyvuogių užtepėlė – labai populiarus produktas Viduržemio jūros regiono šalių virtuvėje. Pateikiamas kaip užkandis ant skrebučio ar krekerio, tinka sumuštiniams, picoms, makaronų patiekalams. Grynasis kiekis: 180 g. Kilmės šalis: Italija.