Egzotiškas ananasas puikiai dera su Bordo konditerijos gaminiu – Canele. Žemoje temperatūroje ruošiamas džemas maksimaliai išsaugo produktų tekstūrą, spalvą ir skonį. Grynasis kiekis: 260 g. Kilmės šalis: Prancūzija
Atraskite kreminį ir saldų Ardešo kaštainių džemą, kuris puikiai tiks prie baltųjų sūrių ar kepinių! Serijoje Tradition du Fruit gamintojas teikia pirmenybę prancūziškos kilmės vaisiams ir atkartoja senuosius receptus. Mėgaukitės pusryčiams ant skrebučio arba su jogurtu! Grynasis kiekis: 375 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Džiovintos Aženo slyvos (su kauliukais). Didelės, saldžios, sultingos, saulės nubučiuotos, be galo skanios. Grynasis kiekis: 500 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Saldžiarūgščiai cidonijų vaisiai, pagardinti čiobreliais ir rozmarinais, sušvelnina stiprų sūroką mėlynojo pelėsio sūrio skonį, sukurdami naują skonių derinį. Tinka su Roquefort, kitais mėlynojo pelėsio sūriais, taip pat su pusiau brandintais ožkos sūriais. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Mangų čatnis (mangai, cukranendrių cukrus, actas, druska, pipirai) puikiai dera su įvairiais sūriais, paštetais, riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras). Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Les Fruitessence džemai gaminami iš pilnai prinokusių vaisių ir uogų. Džemai pasaldinti obuolių sultimis, o ne cukrumi. Vaisių kiekis – 65%. Verdami vakuume, todėl kvapas ir spalva nepasikeičia. Šie džemai yra be sacharozės, todėl vaisių ir uogų skonius jusite daug stipriau. Šiuos džemus skanu valgyti užtepus ant riekės duonos, su jogurtu, sūriu ar...
Mėlynės puikiai tinka prie karvės pieno kietųjų sūrių, tokių kaip Comté, Beaufort ar Tomme de Savoie, Gruyère, o 5-ių pipirų mišinys suteikia lengvai aštrų skonį, kuris papildo sūrio ir mėlynių derinį. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Serijoje Tradition du Fruit gamintojas teikia pirmenybę prancūziškos kilmės vaisiams ir atkartoja senuosius receptus.Mėgaukitės pusryčiams ant skrebučio arba su jogurtu, idealus pagardas su sūriais. Grynasis kiekis: 375 g. Kilmės šalis: Prancūzija.