Baltas šokoladas, padengtas liofilizuotomis vyšniomis, karijomis ir pistacijomis iš Brontės.Grynasis kiekis: 110 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Liofilizuoti mangai su ananasais iš Kosta Rikos. Unikalus džemas, kuriame yra sumažintas cukraus kiekis, o vaisių net 84,1%. Grynasis kiekis: 260 g. Kilmės šalis: Vengrija.
Migdolai padengti Blonde šokoladu su Guerande druska ir traškiais vafliais. Grynasis kiekis: 120 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Vengrija.
Pieniškas šokoladas (chocoMe 41%), dengtas pistacijomis iš Brontės, liofilizuotomis gervuogėmis ir avietėmis.Grynasis kiekis: 100 g. Kilmės šalis: Vengrija. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Smulkinto kokoso ir pūstų ryžių rutuliukai, padengti juodu šokoladu, liofilizuotų aviečių dulkėmis ir kokoso drožlėmis. Išskirtinė dermė saldaus, rūgštaus ir kartaus skonio. Grynasis kiekis: 120 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Vengrija.
Pieniško šokolado drožlės su sūdyta karamele karštam šokoladui ruošti. Rekomenduojama 25-40 g drožlių ištirpinti 250 ml karšto pieno. Grynasis kiekis: 160 g. Kilmės šalis: Vengrija.