„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 65 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Antienos paštetas su alyvuogėmis – tradicinis Pietų Prancūzijos patiekalas. Autentiškas skonis ir kokybiški ingredientai.„Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 65 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Tradicinis avinžirnių humusas, subtiliai pagardintas sezamo kremu ir sūdytomis citrinomis. Šiek tiek aštroko skonio, kreminės ir tirpstančios tekstūros užtepėlė tikrai patiks Viduržemio jūros regiono skonių mėgėjams. Gardi ir sveika alternatyva, kuri nukels jūsų skonio receptorius į kelionę.