Balzaminis actas gaminamas iš vynuogių sunokusių slėniuose tarp Panaro ir Secchia upių. Sodraus, subalansuoto skonio actas brandinamas ąžuolo ir vyšnių statinėse apie 10 metų. Vigna Oro actas pagardins įvairiausius patiekalus: sūrius ir mėsos patiekalus, užkandžius ir vaisius, daržoves ar net desertus.
Ypatingai tirštas Modenos balzaminis actas, pažymėtas saugomos kilmės vietos nuorodos ženklu. Sodraus, subalansuoto skonio actas brandintas ąžuolo statinėse apie 10 metų. QUERCIA ORO actas tinka gardinti įvairiausius patiekalus: sūrius ir mėsos patiekalus, užkandžius ir vaisius, daržoves ar net desertus.
Rausvas balzaminio acto pagardas gaminamas iš koncentruotos baltų vynuogių misos, vyno acto ir nedidelio kiekio tamsių vynuogių misos, kuri suteikia harmoningą kvapą ir elegantišką rausvą spalvą.
Baltas balzaminio acto pagardas gaminamas iš koncentruotos baltų vynuogių misos ir vyno acto. Tai jaunas produktas, trumpai brandintas medinėse statinėse, kad subalansuoti spalvą ir skonį.
100% natūralus balzaminis užpilas, pagamintas be konservantų ar kvapiųjų medžiagų. Tirštas, tamsiai violetinės spalvos balzaminis actas, praturtintas figų sultimis.
100% natūralus balzaminis užpilas, pagamintas be konservantų ar kvapiųjų medžiagų. Baltas balzaminis actas, praturtintas citrinų sultimis, kurios suteikia gaivaus vasariško skonio.