Išskirtinės kokybės Modenos balzaminis actas, pagamintas minint Giusti šeimos keturių šimtų metų veiklos jubiliejų. Šiam produktui ypač kruopščiai atrinktos vynuogės, brandintas 15 metų XIX a. statinėse. Pilno skonio su ilgai išliekančiu poskoniu, nepakartojamo aromato actas. Patariama vartoti ant jautienos išpjovos kepsnio, su gabalėliu sūrio...
Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 10 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Idealiai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, o taip pat… gali būti naudojamas tiesiog vienas.
Balzaminiai kremai - dirbtinai sutirštinti balzaminiai actai. Iš pradžių balzaminis actas nugarinamas, tuomet įmaišoma tirštos vynuogių misos (nugarintų vynuogių sulčių), papildomai tirštinama krakmolu. Balzaminiai kremai yra žymiai tirštesni ir saldesni nei actai. Balzaminis kremas su apelsinais tinka gardinti baltą mėsą, salotas, vaisių salotas....
Balzaminiai kremai - dirbtinai sutirštinti balzaminiai actai. Iš pradžių balzaminis actas nugarinamas, tuomet įmaišoma tirštos vynuogių misos (nugarintų vynuogių sulčių), papildomai tirštinama krakmolu. Balzaminiai kremai yra žymiai tirštesni ir saldesni nei actai. Balzaminis kremas su figomis tinka gardinti salotas, virtas ir žalias daržoves, baltą mėsą...
Balzaminiai kremai - dirbtinai sutirštinti balzaminiai actai. Iš pradžių balzaminis actas nugarinamas, tuomet įmaišoma tirštos vynuogių misos (nugarintų vynuogių sulčių), papildomai tirštinama krakmolu. Balzaminiai kremai yra žymiai tirštesni ir saldesni nei actai. Balzaminis kremas su trumais tinka gardinti rizotus, sriubas, sūrius, omletus. Grynasis...