Baltosios arbatos Pai Mu Tan skonio šokoladas su migdolais, kokosu ir imbieru. Teatime - Mi&Cu Gourmet sukurta serija šokoladų, kuriuose persipina įvairių arbatų, prieskonių, uogų ir riešutų skoniai. Netikėti ir unikalūs deriniai. Grynasis kiekis: 60 g. Kilmės šalis: Ispanija
Mėlynės puikiai tinka prie karvės pieno kietųjų sūrių, tokių kaip Comté, Beaufort ar Tomme de Savoie, Gruyère, o 5-ių pipirų mišinys suteikia lengvai aštrų skonį, kuris papildo sūrio ir mėlynių derinį. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Foie gras de canard entier – nesmulkintos ančių kepenėlės; yra išvalytos, brandintos, sterilizuotos kaitinant savuose riebaluose be priedų, jų tekstūra tvirta ir tanki. Prieš pateikiant kepenėles būtina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Ragaukite su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas,...
Išskirtinio skonio Iberijos kiaulienos užtepėlė. Netikėtas derinys su Pedro Ximenez vynu. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.