Skrudintos moliūgų sėklos su prieskoniais

Nauja prekė

Skrudintos moliūgų sėklos su prieskoniais (kajeno pipirai, prieskonių mišinys tandoori, svogūnų milteliai, rūkyta paprika, kardamonas). Puikus pagardas salotoms ar karštiems patiekalams, skaidulų ir naudingų mikroelementų šaltinis.

Grynasis kiekis: 85 g.

Kilmės šalis: Graikija.

Daugiau duomenų

2,50 €

- +

Prekinis ženklas: Antonio Foods (Graikija)

 
Daugiau informacijos
Sudedamosios dalys: moliūgų sėklos 98%, jūros druska, kajeno pipirai, prieskonių mišinys tandoori, svogūnų milteliai, rūkyta paprika, kardamonas.
Maistinė vertė 100 g. Energetinė vertė: 2513 kJ/607Kcal. Riebalai: 48,9 g, sotieji riebalai: 9,5 g. Angliavandeniai: 1,8 g, iš kurių cukrai: 1,6 g. Skaidulos: 7,1 g. Baltymai: 36,3 g. Druska: 0,49 g.
Nedidelės šeimos įmonės istorija prasidėjo 1959 metais, kai Antonios Konstantinidis Salonikų miesto centre atidarė krautuvėlę, kurioje prekiavo skrudintomis moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis. Dabar jo veiklą tęsia sūnūs - Abraham ir Panos. Asortimentas pasikeitė labai nežymiai, įmonė skrudina ir pakuoja Graikijoje augintas moliūgų ir saulėgrąžų sėklas. O prieš keletą metų pradėjo gaminti ir šių sėklų kremus. Visi gaminami produktai yra 100% natūralūs, be konservantų ar skonio stipriklių.
Atrodytų, toks paprastas ir visiems žinomas produktas. Bet tik paragavus Antonio Foods skrudintas sėklas ar kremus, supranti, kad jis gali būti tiesiog nuostabus.

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Neseniai peržiūrėtos