Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.
Nauja prekė
Elegantiško skonio fazanų užtepėlė, pagardinta trumais. Verta aukščiausio lygio restoranų meniu.
Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu.
Grynasis kiekis: 110 g.
Kilmės šalis: Ispanija.
Gourmet Cazorla – įmonė, įsikūrusi Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko, gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Sudedamosios dalys: vištienos kepenėlės, fazanų troškinys (19%) (fazanas (80%), vanduo), kiaulienos riebalai, kepti svogūnai (svogūnai, alyvuogių aliejus ir druska), grybai (Agaricus bisporus), lieso pieno milteliai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (1%). ), vynas, druska, žirnių skaidulos, kiaušinių milteliai, česnakai, cukrus, kukurūzų krakmolas, kvapiosios medžiagos, prieskoniai, trumai (0,03%).