Kurapkų užtepėlė

Nauja prekė

Prabangus rankų darbo, minkštos tekstūros ir švelnaus skonio paštetas iš laukinių kurapkų.

Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu.

Grynasis kiekis: 110 g.

Kilmės šalis: Ispanija.

Daugiau duomenų

3,00 €

- +

Prekinis ženklas: Gourmet Cazorla (Ispanija)

 
Daugiau informacijos

Gourmet Cazorla – įmonė, įsikūrusi Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko, gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.

Sudedamosios dalys: vištienos kepenėlės, kurapkų troškinys (20%) (kurapkos (89%), vanduo), kiaulienos riebalai, kepti svogūnai (svogūnai, alyvuogių aliejus ir druska), grybai (Agaricus bisporus), lieso pieno milteliai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (1%). ), vynas, druska, žirnių skaidulos, kiaušinių milteliai, česnakai, cukrus, kukurūzų krakmolas, natūralios kvapiosios medžiagos, prieskoniai.

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Pirkėjai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Neseniai peržiūrėtos