Burnoje tirpstantys klasikiniai šokoladiniai triufeliai su sūdytos karamelės gabalėliais. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija
Paštetas kvepiantis rudeniu ir medžiokle. „Ducs de Gascogne“ paštetai – šiuolaikinė senųjų Gaskonės kulinarinių tradicijų interpretacija. Ragaukite su skrebučiu ar krekeriais. Grynasis kiekis: 65 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Sudedamosios dalys: tunas (Thunnus albacares) (71%), Padron paprikėlės, alyvuogių aliejus. Laikyti sausoje vietoje, atidarius laikyti šaldytuve. Kilmės šalis: Ispanija. Grynasis kiekis: 90 g.
Švelnios elnienos mėsos ir saldaus vyno derinys – tikras skonio perlas. Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su baltu vynu ar rausvu vynu. Grynasis kiekis: 110 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Ypač tyras alyvuogių aliejus iš Sicilijos, išspaustas iš Monti Iblei regione surinktų alyvuogių. Alyvuogės renkamos rankomis spalio-lapkričio mėnesiais. Grynasis kiekis: 250 ml. Kilmės šalis: Italija
Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 12 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Idealiai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, o taip pat… gali būti naudojamas tiesiog vienas.