Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.
Nauja prekė
Grynasis kiekis: 12 g.
Kilmės šalis: Ispanija.
Lauro lapai - vienas universaliausių prieskonių pasaulyje. Naudojami sriuboms, troškiniams, mėsos ir žuvies patiekalams, marinatams, desertams. Lauro lapai - nepakeičiama daugelio prieskonių mišinių sudedamoji dalis, tokių, kaip „chmeli suneli", „garni bouquet", „garam masala" ir t. t. Jų sudėtyje yra net 4-6% eterinių aliejų, o taip pat acto, valerijono ir kaprono rūgščių. Lauro aromatas - mišinys medžio, eukalipto, gvazdikėlių ir gėlių kvapų. Laurų lapų skonis - aštrus ir kartus, poveikis - šildantis.
Lauro lapai naudojami ne tik maisto ruošimui, bet ir gydymui ir parfumerijos pramonėje, gaminant kvepalus ir muilus.