Jūros druskos kristalai Fior di sale (išvertus iš italų kalbos - "jūros gėlės"), dar vadinami „druskos ikras“, yra natūralus, nerafinuotas, nevalytas produktas. Renkamas tik rankomis. Sakoma, jog dėl būtent džiovinimo metu atsirandančio gėlių aromato Fior di sale ir gavo savo pavadinimą. Tai išskirtinių savybių ir skonio turinti druska. Grynasis kiekis:...
Kampoto baltieji pipirai yra mažiau aštrūs, išskirtinio skonio ir subtilaus aromato su šviežių žolelių ir citrusinių vaisių natomis. Sumalkite juos ant žuvies ir kitų jūros gėrybių, veršienos ar kiaulienos, paukštienos, salotų, omletų. Sudedamosios dalys: baltieji pipirai grūdeliais Kilmės šalis: Kambodža.
Kampoto raudonieji pipirai sujungia aštrumą ir švelnų pikantišką aromatą su medaus ir vaisių natomis. Sumalkite juos ant mėsos, desertų, alkoholio, tai suteiks intensyvumo patiekalui. Sudedamosios dalys: raudonieji pipirai grūdeliais. Kilmės šalis: Kambodža.
Kampoto pipirai su Fleur de Sel druska yra šviežiai sūdyti ir fermentuoti pipirai tame pačiame regione išgaunamos Kampot Fleur de Sel druskos kristaluose.
Šviežiai sūdyti Kampoto pipirai grūdeliais - tai žalieji pipirai jūros druskos sūryme. Žaliųjų pipirų skonis - gaivus ir aštrus, ne toks intensyvus, kaip juodųjų pipirų, pasižymintis ilgai išliekančiu žolelių poskoniu. Šie pipirai turi gaivų, žolę primenantį aromatą.
Skirtas įvairiausiems kepsniams ir mėsainiams. Galima naudoti iš karto kaip sausą marinatą arba gardinti skystus marinatus, griliaus aliejų ir padažus. Grynasis kiekis: 70 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Universalus mišinys visų rūšių mėsai ir daržovėms, gali būti naudojamas kaip troškinių ir padažų pagardas. Viduržemio jūros regiono skonių klasika. Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Ispanija.