Ñoras - mažos, apvalios paprikėlės, kurių minkštimas intensyvaus ir salstelėjusio skonio. Jos naudojamos sriuboms ir troškiniams pagardinti. Patiekalams su ryžiais suteikia autentišką „ispanišką“ spalvą ir skonį. Labai plačiai naudojamos Ispanijoje, ypač Mursijos, Valencijos ir Katalonijos provincijose. Grynasis kiekis: 20 g. Kilmės šalis: Ispanija.
Sepijų rašalas išgaunamas iš sepijų rašalinių liaukų, kurias moliuskai naudoja gynybai nuo priešų – paskleisdami didelį rašalo debesį ir suklaidindami grobuonis. Tai natūralūs maistiniai dažai, suteikiantys patiekalams juodą spalvą. Grynasis kiekis: 180 g. Kilmės šalis: Italija.
Druska su baltaisiais trumais. Idealus pagardas įvairiausiems šaltiems ir karštiems patiekalams. Grynasis kiekis: 100 g. Kilmės šalis: Italija. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Jūros druskos kristalai Fior di sale (išvertus iš italų kalbos - "jūros gėlės"), dar vadinami „druskos ikras“, yra natūralus, nerafinuotas, nevalytas produktas. Renkamas tik rankomis. Sakoma, jog dėl būtent džiovinimo metu atsirandančio gėlių aromato Fior di sale ir gavo savo pavadinimą. Tai išskirtinių savybių ir skonio turinti druska. Grynasis kiekis:...
Kampoto juodieji pipirai turi sodrų aštrų skonį ir įmantrų aromatą su čiobrelių, eukalipto ir mėtų natomis. Sumalkite juos ant visų rūšių mėsos patiekalų, sūrių, sriubų, salotų, taip pat keptos žuvies. Sudedamosios dalys: juodieji pipirai grūdeliais Kilmės šalis: Kambodža.
Kampoto baltieji pipirai yra mažiau aštrūs, išskirtinio skonio ir subtilaus aromato su šviežių žolelių ir citrusinių vaisių natomis. Sumalkite juos ant žuvies ir kitų jūros gėrybių, veršienos ar kiaulienos, paukštienos, salotų, omletų. Sudedamosios dalys: baltieji pipirai grūdeliais Kilmės šalis: Kambodža.