Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.
Nauja prekė
Švelnios elnienos mėsos ir saldaus vyno derinys – tikras skonio perlas.
Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su baltu vynu ar rausvu vynu.
Grynasis kiekis: 110 g.
Kilmės šalis: Ispanija.
Gourmet Cazorla – įmonė, įsikūrusi Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko, gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Sudedamosios dalys: elnienos troškinys (30,6%) (vanduo, elniena (38%), kiaulienos kepenys, kiaulienos šoninė, kepti svogūnai (svogūnai, alyvuogių aliejus ir druska), grybai (Pleurotus ostreatus), cukrus, nugriebto pieno milteliai, Pedro Ximénez vynas (1,8%), aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (1,5%), druska, žirnių skaidulos, kiaušinių milteliai, česnakai, kukurūzų krakmolas, kvapiosios medžiagos, prieskoniai.