Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.
Nauja prekė
Išskirtinio skonio Iberijos kiaulienos užtepėlė. Netikėtas derinys su Pedro Ximenez vynu.
Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su rausvu arba raudonu vynu.
Grynasis kiekis: 110 g.
Kilmės šalis: Ispanija.
Gourmet Cazorla – įmonė, įsikūrusi Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko, gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Sudedamosios dalys: Iberijos kiaulių kepenys (26,8%), kiaulienos mėsa ir šoninė, vanduo, kepti svogūnai (svogūnai, alyvuogių aliejus ir druska), grybai (Pleurotus ostreatus), Pedro Ximénez vynas (3,7%), cukrus, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (1%), vynas, druska, lieso pieno milteliai, kiaušinių milteliai, žirnių skaidulos, česnakai, kukurūzų krakmolas, Natūralios kvapiosios medžiagos, prieskoniai.